Кугларски клуб ГТЦ-Мусандра

„КК ГТЦ“ е основан 1984 година од неколку симпатизери на куглањето вработени во Градскиот Трговски Центар во Скопје.  Низ целокупната историја на клубот, ГТЦ бил претендент за  висок пласман во МКЛ. Во своите витрини има повеќе сребрени и бронзени екипни пехари.

Состав:Звонко Саздов,  Роберт Андоновски,  Павле Даниловски, Лазо Анастасов, Димитар Димов, Менсур Ајдин,  Ивица Коцев

Претседател: Менсур Ајдин. Тренер: Менсур Ајдин.