Кугларски клуб “Вардар 2014”

Кугларскиот клуб Вардар 2014 е најмладиот клуб во МКЛ. Клубот е формиран на 29.04.2014 година и веќе во својата прва натпреварувачка сезона го освои претседателскиот куп. Во воите редови има повеќе прославени кугларски имиња.

Состав: Димитар Димитровски, Дарко Димовски, Влатко Стојановски, Дарко Димитровски, Марјан Згонц,  Младен Донковски, Миле Димковски, Дане Јакимовски, Коста Ристевски и Бојан Влакевски.

Претседател: Димитар Димитровски. Тренер: Драги Димитровски.