Куп на Македонија

01.06.2019г – Куп на Македонија за сениори, квалификации 6×120; за јуниори 2×120 (Куглана „Мусандра“)
08-09.06.2019г – „Final four“ турнир, ½ финале и финале, КУП на Македонија (Куглана „ВИП
Арена СЦБТ“)